Allmänna avtal - Senast uppdaterad 2005-02-21
1. Uppförande
På Snuttis finns en stor mängd medlemmar som kan kommunicera på olika sätt, som t.ex gästbok, forum, privat meddelande, klotterplank osv. Allt som skrivs är varje enskild medlems ansvar och får ej bryta mot svensk lag. Hets mot folkgrupp, trakasserier, mobbning och andra otrevligheter kan resultera i omedelbar avstängning från Snuttis. Snuttis kan ej hållas ansvarig för vad en medlem skriver. Vid vissa fall görs en polisanmälning.

2. Presentationer

Varje medlem på Snuttis har en presentation. Varje enskild medlem ansvarar för innehållet på denna presentation. Om du upptäcker en otillåten presentation, klickar du på knappen "anmäl" längst ned på sidan.

3. Bilder
På Snuttis finns möjligheten att ladda upp bilder till sin presentation och bildgalleri. Om du är under 18 år rekommenderar vi att målsman är medveten om vilka bilder som laddas upp. Observera att det är ett brott mot lagen om upphovsrätt att lägga in bilder på andra personer utan upphovsmannens godkännande. Om du finner bilder som bryter mot lagen, klickar du på knappen "anmäl" på respektive bild i bildgalleriet, samt kontaktar oss på: abuse@snuttis.com

4. Lagar
Självklart gäller alla Sveriges lagar även på Snuttis. Om någon bryter mot svensk lag kan det resultera i att ditt konto stängs, alternativt en polisanmälan. Vi jobbar för att alla skall trivas på Snuttis.

5. Rättigheter du ger oss
Vi har rätt att löpande läsa igenom skrivna texter och konversationer för att förhindra t.ex mobbning och stoppa pedofiler, rasism osv. Vi förbehåller oss rätten att radera bilder, texter, konton om de bryter mot våra regler och/eller svensk lag. Snuttis kan aldrig hållas ansvarig för en medlems handlingar.

6. Ändrade villkor
Snuttis har alltid rätt att ändra de allmänna villkoren på Snuttis om detta behövs för att efterleva lag och myndighetsbeslut. Vi uppmanar användarna att gå in på allmänna villkor för att se om ev. ändringar gjorts. Genom att fortsätta använda Snuttis anses användaren ha godkänt förändrade regler och villkor. Om användare vill avsluta medlemsskapet har användaren möjlighet att avregistrera sig från Snuttis.

7. Kontakt
Om du har några funderingar kan du ställa frågor till oss via vårt kontaktformulär som finns under menyn Snuttis > Kontakta oss.
Om du hittat någon presentation/text/bild som inte hör hemma på Snuttis anmäler du detta till: abuse@snuttis.com